2 september 2017
Noordwijk - AFC (za)  2-0
Een duidelijke en zakelijke overwinning van thuisploeg Noordwijk tegen debutant AFC. Noordwijk kende vooraf problemen door in totaal vier man van de beoogde basis te moeten missen. Dat was wel zichtbaar in het spel maar ook deze ploeg was een maatje te groot voor de leuk spelende Amsterdammers, die op hun beurt bekendste speler Daan Sutorius niet beschikbaar hadden.
Na een aantal kansen en veel balbezit viel de 1-0 uiteindelijk tien minuten voor rust toen een corner voor de voeten van Westdijk viel en hij niet twijfelde.
De tweede helft wel hetzelfde beeld met een AFC dat nauwelijks gevaarlijk werd en Noordwijk een aantal mooie kansen om zeep hielp. Natuurlijk blijft het met zo'n stand wel oppassen en het was een vrije kopkans van Joey Singels die zomaar voor die verrassing zou zorgen. Hij kopte echter ruim naast.
Na een aantal uitbraken over de hele wedstrijd was het uiteindelijk raak toen Westdijk werd ingespeeld, hij de bal goed controleerde en de steekpass gaf op James. De rappe Noordwijker kon door en rondde beheerst af voor de 2-0 eindstand.
Doelpunten 36. Tjeerd Westdijk 1-0, 83. Denzel James 2-0
Scheidsrechter C. Prooi
Toeschouwers 400
Noordwijk Roy Rondeltap, Sonny ten Hoope, Kasper Michel, Brayen Bröcker, Sander BosmaGele kaart, Martijn le Congé, Jim van der Krogt (85. Diederick Hoogerwaard), Thomas Reynaers, Emiel Wendt, Denzel James (84. Nick van Staveren), Tjeerd Westdijk
AFC (za) Jort Berghuis, Willem Deetman, Danny Goedkoop, Daryl Gerritsen, Justin Swart, Pepijn Veerman, Joey SingelsGele kaart (73. Wessel Westerhof), Michael Malmberg (69. Mitchell Faerber), Mauritio Helstone, Floris Dokkum, Gijs Niehe (78. Jelle de Lange)